איבוד הקול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/03/2007 | 20:58 | מאת: איריס

שלום רב. אימי בת 70 עם סוכרת קלה, איבדה את קולה בעקבות שפעת. רופא מומחה שראה אותה איבחן כיווץ שרירים חזק ושלח למטפל בדיבור. האם ניתן לעזור לה בדרך תרופתית אלטרנטיבית כלשהי? בתודה מראש איריס.

ערב טוב איריס, אשמח לעזור לאימך בשלושת הנושאים: 1. סכרת: אני ממליץ על צמח הפסוצ'אקה מצמחי האמזונס. צמח זה ידוע כבעל סגולות מיוחדות לאיזון הסוכר בדם בצורה טבעית וללא תופעות לוואי. יש ליטול כדור 1 פעמיים עד שלוש ביום לפני האוכל - גם בשילוב עם תרופות לסכרת ובמקרה זה יש לנטר את רמת הסוכר בדם במשך היום. 2. שפעת: אני ממליץ על צמח האוניה דה גאטו. פרטים נוספים ניתן למצוא במאמרי על הצמח באתר. יש לצרוך כדור אחד פעם ביום למניעה ופעמיים לטיפול. 3. דיבור: המלצתו של הרופא הינה נכונה, ניתן לשלב גם תרופה הומיאופטית בשם HOMEOVOX של חב' בוירון המשמשת לבעיות בקול כולל צרידות. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה