האם פריזמה פחות משמינה מלוסטרל?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/12/2016 | 15:27 | מאת: רון

שלום מה ההבדל בין פריזמה (פרוזק) ללוסטרל? והאם פריזמה פחות משמינה מלוסטרל? אם היא אכן פחות משמינה, מה בכ"ז הייתרונות של לוסטרל? השאלה שלי מתייחסת בעיקר לטיפול בחרדה והתקפי פאניקה, אך כמובן גם לדכאון. תודה

שלום רב, 2 התרופות שייכות למשפחת ה-SSRI'S ונועדו לטיפול בדכאון. ל 2 התרופות ייתכנו תופעות לוואי שונות אם כי ללוסטרל התופעות עשויות להיות פחות משמעותיות מאשר לפריזמה אך זה קשור בפרמטרים נוספים ולכן עשוי להשתנות בין מטופל למטופל. שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה