טינטון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/11/2016 | 16:21 | מאת: חיה

אשמח לדעת האם טיפות אף המכילות אפדרין יכולות לגרום או להגביר טינטון ואילו תרופות יכולות להגביר טינטון אשמח גם לקישור או להפנייה של תרופות שמגבירות טינטון. כמו כן מה יכול לסייע לטנטון תרופות ויטמינים מינרלים?

חיה שלום, התרופה הנ"ל עשויה לגרום לתופעות לוואי ולכן חשוב להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול. ניתן לסייע במצבי טינטון על ידי דיקור סיני באזור האוזן, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה