צמח שוש קירח- תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/11/2016 | 22:42 | מאת: לימור

שלום קיבלתי כמוסות של HBP Caps לטיפול בהליקובקטר פילורי בשילוב עם שמן אורגנו פראי ופרוביוטיקה. כשהסתכלתי מה מכילות כמוסות HBP בין היתר כתוב גם שוש קירח. קראתי על הצמח שבמינונים גבוהים ולאורך זמן הוא יכול לגרום לתופעות לוואי כמו ירידה בכמות האשלגן בדם. כל כמוסה מכילה 5 מ"ג שוש קירח וכתוב לקחת פעמיים ביום כך שזה יוצא 10 מ"ג ליום. האם מדובר בכמות שהיא בטוחה? אשמח לתשובה תודה

לימור שלום, צמח הליקוריץ מכיל חומר פעיל הנקרא ליקוריצין ואשר עשוי להעלות את לחץ הדם באלו הסובלים מלחץ דם גבוה ואף לירידה ברמות האשלגן ולצבירה של נתרן ובכל לגרום לבצקות בגוף. לטיפול טבעי בהליקובקטר חשוב לחזק את מערכת החיסון, לנקות את הגוף מרעלים ולחזק את בלוטת האדרנל, תוכלי לקרוא עוד על השיטה שלי באתר www.alternativypharmacy.com שבוע טוב ובריא, אילן.

06/02/2018 | 10:11 | מאת: אבי

האם הhbp עזר???

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה