נטילת כדורים באופן קבוע

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/07/2016 | 13:07 | מאת: עופר

שלום , אני בן 38 ולפני מבחני לשכה וצריך כל דבר שיעזור לי לשמור על הזכרון ללמידה , אני לוקח 500 מ"ג פאבא המון שנים כל יום והתחלתי לקחת גינגו בילובה ופיקנוגינול. רציתי לדעת אם זה מותר לקחת באותו יום ואם כן, באילו טווחי זמנים אחד מהשני או שזה לא משנה בכלל

עופר שלום, אין מניעה לקחת את התוספים הללו ביחד אך יש להתחיל כחודש לפני המבחנים כיוון שלוקח זמן עד שהצמחים מתחילים להשפיע. הייתי ממליץ לך לקחת גם את צמח המאקה, כדור אחד פעמיים ביום עם הארוחה. תוכל לקרוא עוד על צמחים אלו באתר www.alternativypharmacy.com שבוע טוב ובריא ובהצלחה, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה