עקצוץ וגרד המלווה בנשירת שיער באותו אזור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/11/2015 | 11:47 | מאת: תהל

שלום, שמי תהל ואני מעוניינת לדעת מה קורה עם עור הקרקפת שלי , לפני כשנתיים וחצי הסתרקתי במסרק לא שלי ומאז היו לי סימפטומים משונים , בהתחלה פצעונים שעברו עם הזמן ועקצוץ וגרד בלתי נסבל, הייתי חופפת את השיער מידי יומיים ובמידה ולא אז אבוי לי גרד נוראי , כיום יש לי נשירת שיער המלווה לפני כן בעקצוץ באזור מסוים וגרד לאחר שאני מגרדת באותו אזור יש לי נשירה איומה מעל 200 שערות מדי יום. מה עושים? ניסיתי לבדוק באינטרנט טיפול והגעתי לכאן. אולי תוכל להמליץ לי סוף סוף על טיפול.תודה תהל.

תהל שלום, בעייתך מוכרת לי היטב והיא קשורה במספר גורמים חשובים כגון: זרימת דם לקרקפת, אספקת ויטמינים ומינרלים החיוניים לבריאות השיער וניקוי העור מרעלים ופסולת הגורמת לגירויים. בכל מקרה, אני תמיד ממליץ על איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה לדעת אילו מערכות בגופך חלשות מלידה ועל ידי כך לחזק אותן בכדי לטפל במה שעובר עליך ולמנוע מחלות בעתיד. תוכלי לקרוא עוד על השיטה באתר www.alternativypharmacy.com אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה