עזרה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/09/2015 | 11:52 | מאת: שיר

בת 22. בשבועיים הבחנתי שכמה ורידים ברגל למעלה נהיו יותר בולטים, לא בולטים כלפי חוץ אלא פשוט רואים את הצבע הכחלחל..זה לא משהו מאוד דומיננטי אבל מפריע לי. האם יש סיכוי שזה מהליכה ממושכת או מסיבה מסויימת כמו הורמונים מהמחזור בחודש האחרון וזה יכול פתאום להעלם ולחזור למצב הקודם או שזה אבוד? האם יש שמנים/תוספי תזונה או משהו שיכול לעזור לכך?

שיר שלום, ככל הנראה מדובר בזרימת דם חלשה לרגליים ולכן הורידים הבולטים. בכל מקרה, חשוב לעשות פעילות גופנית יומיומית בכדי לשפר את זרימת הדם ולחזק את כלי הדם. ישנו משחות המסייעות לטיפול בורידים וצמחי מרפא המסייעים בשיפור זרימת הדם אך יש לעשות זאת לאחר יעוץ נטורופטי/רוקחי ובהתאמה אישית, אשמח לעמוד לרשותך, גמר חתימה טובה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה