פרקינסון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

04/06/2015 | 18:13 | מאת: רות גטר

האם משהו שמע על אבקת מוקונה שיש בה הרבה דופה לטיפול בפרקינסון אני התחלתי להשתמש בה במינון של כחצי כפית במים רותחים שותים לאחר קירו .ללא ספק יש לי הטבה ברעד ואין לי קפיצות בלתי רצונים ברגליים יש לי חולשה ברגלים וקשה לי לקום האם טיפול בדופה ישפר לי את המצב ברגלים

רות שלום, לא ידוע לי על שימוש באבקה זו ואם היא מותרת לשימוש בארץ. בכל מקרה, חשוב לעשות איבחון אירידיולוגי מדויק שלטחאיו ניתן יהיה להתאחם לך את התזונה הנכונה כולל צמחי מרפא המסייעים באיזון הורמונלי ובחיזוק המערכות החלשות בגופך, תוכלי לקרוא עוד על השיטה ועל צמחי המרפא באתר www.alternativypharmacy.com אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

09/06/2015 | 20:09 | מאת: רות

תודה על תשובתך את אבקת צמח המוקונה אפשר לקנות באתר פוקה ישראל .אני החלטתי לנסות ויש בהחלט השפעה שמתי לב כי בכל תשובה שלך יש פרסום לשיטה שלך זה מוריד מאמינות הפורום והתשובות שלך

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה