מרשם לבריאות כללית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

10/03/2007 | 11:02 | מאת: ג'ארג'אר

שלום, שמעתי על משהו שקוראים לו אוניה דה גאטו, משהו מדרום אמריקה... מה זה בדיוק (אם שמעת על זה)?

בוקר טוב, האוניה דה גאטו זהו אחד הצמחים היותר חזקים שיש לחיזוק מערכת החיסון, הוא ידוע כאנטי דלקתי, אנטי בקטריאלי, אנטי ויראלי ואנטי פטרייתי. יש לו תוצאות מצויינות הן במניעת מחלות והן בטיפול בהן. בעיקר בדלקות כרוניות, סינוסיטיס, ברונכיטיס, דלקות בדרכי השתן ועוד. אני ממליץ להשתמש בצמח בצורה של תמצית תיקנית ולא באבקה, שכן התמצית הרבה יותר מרוכזת וחזקה מהאבקה. יש לשים לב בתווית באיזו צורה הצמח ניתן, לא בכל מקום יש את התמצית, אשמח לשלוח לך רשימת מקומות שבהם ניתן להשיג את התמצית במייל. לגבי השימוש בצמח תוכל למצוא מחקרים מקצועיים שפורסמו באינטרנט או לקרוא מאמר שכתבתי באתר הבית. שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה