צינון ושיעול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/12/2014 | 21:32 | מאת: נועם

שלום האם מוכר לכם התכשיר "גרציצניקי" רפידה מחחמת המכילה אבקת חרדל המסייעת בטיפול בהתקררות, שיעול ושפעת Gorchichniks - A heating pad with mustrard power for the assistance of treating cold, cough and flu treatment * 100% טבעי * משפיע תוך דקות * מארז חסכוני - 10 רפידות באריזה * מתאמים לשימוש כל בני המשפחה חומר פעיל: Sinapis Juncea - L האם זה מועיל לצינון? בטוח לשימוש? האם יש התוויות נגד? אפשר לתת את זה גם לחולים מבוגרים? אלו עוד דברים יכולים להתאים לצינון בחולה מבוגר שלא אוכל דרך הפה? תודה

נועם שלום, לא מוכר לי התכשיר הנ"ל. ניתן בהחלט לסייע בחיזוק מערכת החיסון ומניעת שפעת ודלקות על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק ולאחריו ניתן להתאים תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים במטרה זו, שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה