פריחות ברגליים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

10/03/2007 | 11:00 | מאת: עמנואל

האם יש משהו טבעי שיכול לעזור לפריחות לרגליים?? בתודהה, עמנואל

בוקר טוב עמנואל, ישנם תכשירים רבים וטובים לטיפול בפריחה ובפטריות ברגליים. לטיפול בפטריות בציפורניים אני ממליץ על תכשיר מיוחד שניתן לרקוח בבית מרקחת המבוסס על מרכיבים טבעיים כגון שמן עץ התה עם יוד למריחה בציפורניים, לפרטים נוספים תוכל להשאיר את המייל שלך ואשמח לסייע לך. לפטריות בעור הייתי ממליץ לך על קרם המכיל את שמן עץ התה או לחלופין תכשירים רגילים כגון אגיסטן, דקטרין או למיסיל וכדומה. שבוע מצויין.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה