שילוב תרופות עם חליטות צמחים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

05/10/2014 | 10:20 | מאת: סיגל

שלום רב ברצוני לדעת אני כיום לוקחת אספירין 100 ליטורווה 20 ונמצאת בתהליכי גמילה מאלפארליד למתח וחרדות בין חצי לרבע כדור של 0.25 מ"ג במקביל התחלתי לשתות חליטות תה של מרווה מליסה קמומיל ופסיפלורה האם אמורה להיות סוג של התנגשות או ריאקציה בין כל אלה חשוב לי מאוד לדעת תודה מראש

סיגל שלום, למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין הצמחים הללו לתרופות שאת נוטלת. בכל מקרה, הייתי ממליץ לך להגיע לאיבחון אירידיולוגי מדויק ויעוץ נטורופטי שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא היעילים לחיזוק מערכות הגוף בצורה טבעית כמו גם לאיזון הכולסטרול וחיזוק מערכת העצבים, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא וחג שמח, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה