סופר סאם, תיאנין ודלפא

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

24/07/2014 | 22:55 | מאת: דנה

שלום אני בדיכאון ויש לי חרדות, ואני מעוניינת בתוסף טבעי שיעזור לי. מה מומלץ יותר בתור התחלה, לבדוק את השפעת התוסף עליי: 200 SAMe או דלפא 500? כמו כן, האם התוספים הללו ניתנים לליקחה עם תיאנין נגד חרדה? תודה

דנה שלום, 2 התוספים טובים אך אני תמיד ממליץ כדי לשפר את הטיפול הטבעי, לעבור איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה וצמחי המרפא באופן כזה שיענה על דרישותיך במדויק וימנע אינטראקציות עם תרופות או תוספי תזונה אחרים, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה