תרופות פסיכאטריות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/01/2014 | 19:48 | מאת: רונן 37

היי אילן אני סובל מחרגות ולוקח אסטו כדור וחצי וקסנקס כדור אחד מדי יום. לאחרונה התחלתי לקחת תוסף תזונה המכיל את הצמח Uncaria tomentosa (ציפורני החתול). האם יש היתנגשות בין הצמח לתרופה? שיכול להפחית את השפעת התרופות הפסיכאטריות

רונן שלום, אין מניעה לשלב בין השניים. בכל מקרה, הייתי ממליץ לך לעבור איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה וצמחי המרפא המסייעים גם בחיזוק מערכת העצבים ומחזקים את מצב הרוח והחיוניות בצורה טבעית, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה