הילד מצונן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/12/2013 | 10:49 | מאת: רביד

בוקר טוב! הילד בן 7 נוטה ליותר צינונים השנה. בד"כ הוא עובר את העונות האלה בקלות יחסית ופעיל. אוכל בריא ועושה ספורט (מתאמן בכדורגל) אבל השנה הוא מצונן יותר. האם הפתרון הוא לתת ויטמין C? מה דעתך?

רביד שלום, ויטמין C הוא פיתרון מצוין לחיזוק מערכת החיסון גם לילדים. הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול גם טיפות הומיאופטיות הנקראות R-6 ו R-49 לילדים. יש לקחת 5 טיפות פעמיים ביום למניעה, כאשר לטיפול במצבים של שפעת והצטננות יש לקחת 4 פעמים ביום בקצת מים לפני הארוחה. מומלץ גם לקחת מולטי ויטמין לילדים(דובונים מג'לי), המספקים לגוף את הויטמינים והמינרלים החיוניים לחיזוק כללי, שבוע טוב ובריא, אילן.

19/12/2013 | 12:38 | מאת: רביד

תודה, תוכל לספר לי על הטיפות יותר? חוצמזה גם שאלתי את הרוקח ליד הבית הוא אמר שיש ויטמין C לילדים של סולגאר בטעם תפוז אז התחלתי לתת לו את זה. זה מסתדר עם הטיפות?

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה