רמוטיב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/12/2013 | 13:42 | מאת: רן

אילן . תודה על התייחסותך לשאלה הקודמת שלי. שאלה נוספת לגבי הרמוטיב שאני לוקח שממש שינה לי את החיים לטובה.מבחינת החרדות ומצבי הרוח. ואני חושש מהיום בו אצטרך להפסיק עם הכדור. אני לוקח אותו 3 חודשים , ולשאלתי האם ניתן לקחת אותו לתקופות ארוכות שנים לדוגמא בדומה לתרופות הסינטטיות. והאם כדור זה בטוח כמו התרופות הסינטטיות .

רן שלום, למיטב ידיעתי, אין מניעה לקחת את הצמח גם לתקופות ממושכות, אך אני תמיד ממליץ לעשות הפסקות יזומות בכדי לאפשר לגוף לנוח ושלא יתרגל לצמח ובכך פעילותו עשויה לפחות. לגבי בטיחות השימוש, הוא בטוח יחסית אך ישנן תרופות רבות שלא כדאי לקחת אותן בזמן הטיפול בצמח המרפא. בכל מקרה, ניתן בהחלט לסייע לך גם בנושא הכולסטרול וגם בנושא חיזוק מערכת העצבים בצורה טבעית על ידי יעוץ נטורופטי המותאם באופן אישי למצבך הפיזי והנפשי, חודש טוב ובריא וחג חנוכה שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה