ליפיטור ורמוטיב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/12/2013 | 08:03 | מאת: רן

אני נוטל ליפיטור 10 מג בלילה, ורמוטיב 500 בבוקר. האם לא צריכה להיות בעיה בין 2 תרופות אלו? תןודה מראש על התשובה.

רן שלום, ישנה אינטראקציה בין הרמוטיב לבין הליפיטור. ההיפריקום(שברמוטיב), עשוי להחליש את השפעת הליפיטור ובכך למנוע ירידה של הכולסטורל בדם. אני תמיד ממליץ להגיע לקליניק ולעבור איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא בצורה כזו שלא יהיו אינטראקציות בין התרופות לצמחי המרפא. ניתן לסייע לך גם באיזון הכולסטרול בצורה טבעית וללא תופעות לוואי, שבוע טוב ובריא וחג שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה