צמח המאקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/11/2013 | 19:04 | מאת: שלומי

היי אני בן 28 מתאמן מזה כ6 שנים התחלתי לקחת את המאקה אני מרגיש ממש טוב איתו עלייה באנרגיה באופן כללי בגוף , השאלה שלי עד כמה הוא בטוח לשמוש ?

שלומי שלום, למיטב ידיעתי ומנסיוני עם הרבה מטופלים אין מניעה לקחת את צמח המאקה אפילו תקופה ממושכת לצורך חיזוק פיזי ונפשי. אני ממליץ מדי פעם לעשות הפסקותו יזומות של מספר ימים בכדי לאפשר לגוף לנוח ושלא יתרגל לצמחים, ולאחר מכן ניתן להמשיך בטיפול הטבעי, תוכל לקרוא עוד על צמחי מרפא מהאמזונס וצמחים נוספים בכתובת:alternativypharmacy.com אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת, שבוע טוב ובריא וחג שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה