ללא

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/11/2013 | 16:26 | מאת: דן

תודה אבל גם הוא מכיל חומר משמר. מחפש כמוסה שמכילה סידן ציטראט ללא תוספות. במשקאות אין ברירה צריכים חומר משמר. שבת נהדרת

דן שלום, אם יש צורך בסידן בריכוז גבוה יש לקחת את התוסף(גם אם לא נמצא בשוק מוצר ללא חומרים משמרים) כיוון שיש לסידן חשיבות רבה במערכות שונות בגוף. בכל מקרה, מומלץ לצרוך מזונות שונים המכילים סידן בריכוז גבוה כגון:מוצרי חלב עיזים, מוצרי חלב כבשים, מוצרי חלב סויה, טופו, טחינה משומשום מלא, תרד וכדומה. שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה