פוליפים באף

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/09/2013 | 13:21 | מאת: עינבר

שלום רב, לאמא שלי יש פוליפים באף והרופא המליץ לעשות לה ביופסיה בהרדמה מלאה ובאותה ההזדמנות להוציא אותם. היא בת 75 והנזלת והטפטוף מהאף השתפרו לה פלאים כבר כשאכלה הרבה שום, כורכום, כרוב ועוד דברים שמייבשים ליחה. היא לא מדברת "מהאף" כמו אנשים שיש להם פוליפים גדולים שחוסמים את הנשימה ונזקקים לניתוח. האם יש תרופה שתוכל לחסוך ממנה את הניתוח?

עינבר שלום, ניתן בהחלט לסייע לאמך על ידי יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים רבות במטרה זו, אך יש להתאים לה את הטיפול באופן אישי בכדי למנוע אינטראקציות, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ושנה נהדרת, אילן.

02/09/2013 | 14:28 | מאת: עינבר

אילן שלום רב, תודה רבה על תגובתך המהירה. האם תוכל להמליץ לי על מקום טוב, רוקח, יועץ או מטפל טוב באזור חיפה?

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה