שמן נר הלילה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/08/2013 | 08:08 | מאת: שושנה

שלום אילן. אני חסידה גדולה של שמן נר הלילה. נטלתי אותו בנעורי לטיפול בבעיות קדם וסתיות ובגיל המעבר הוא עזר לי מאד. כרגע יש לי קישרית בשד. קראתי מחקר שבו נאמר שלשמן נר הלילה יש סגולות מרפא למניעת וטיפול בסרטן השד. משהו שמטפל בגן שגורם אותו... הבעיה הינה שאני נטלת אספירין שהינו נוגד קרישה וקרדילוק שהינו חוסם ביטא. בהשפעות בינתרופתיות מזהירים מנטילת שמן נר הלילה לנוטלים נוגדי קרישה וחוסמי ביתא. מה אתה ממליץ?

שושנה שלום, ניתן בהחלט לסייע לך על ידי יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים רבות במטרות אלו אך הייתי ממליץ לך להגיע לאיבחון אירידיולוגי בקליניקה בכדי למנוע אינטראקציות בין תרופות לצמחי מרפא ולהתאים לך את הטיפול הטוב ביותר עבורך, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ושנה נהדרת, אילן.

03/09/2013 | 16:16 | מאת: שושנה

שלום אילן. תודה רבה על תשובתך. אקח בחשבון איבחון אירידיולוגי. בינתיים רצוני לברר ולו רק בשביל הסקרנות שבלמידה. האם מי שלוקח חוסמי ביטא וגם נוגד קרישה יכול לקחת בלי לההסתכן, שמן נר הלילה? תודה ושנה נהדרת גם לך. איפה נמצאת הקליניקה המוזכרת במייל שלך?

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה