דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

24/06/2013 | 00:34 | מאת: שירלי

שלום רב גילית לפני שבוע שיש לי דלקת בדרכי השתן העליונה חיידק אי קולי כאבים במותן עם הקרנה לגב בצד שמאל החיידק רגיש למגוון סוגי אנטיביוטיקה בינהם צפורל שאותו קיבלתי 3 פעמים ביום למשך שבוע. היה שיפור גדול אך כעבור 4 ימים חזרו הכאבים במותן עם בחילות וחולשות והרופאה החליפה לציפרודקס פעמיים ביום האם החיידק פיתח עמידות לצפורל ? מתי אתחיל להרגיש הטבה עם האנטיביוטיקה החדשה?

שירלי שלום רב, ראשית כל, ניתן בהחלט לסייע לך על ידי איהחון אירידיולוגי מדויק הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים בחיזוק מערכת החיסון ובמניעת דלקות כרוניות. את השיפור ניתן להרגיש לאחר מספר ימים אך אם אין שינוי ממשי בהרגשתך הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול. לגבי העמידות לאנטיביוטיקה, ייתכן והחיידקים פיתחו עמידות כזו ולכן אני תמיד ממליץ לשלב בטיפול גם פרוביוטיקה בכדי לתקן את מצב הפלורה של הקיבה ולמנוע תופעות לוואי כמו גם לחזק את מערכת החיסון בכדי למנוע דלקות חוזרות בעתיד, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

22/07/2013 | 20:34 | מאת: חן

אני ממליצה לך להרתיח עלי פטרוזיליה ולשתות לפחות ליטר ביום. תרגישי מייד הטבה! ממליצה להתקלח אחרי קיום יחסי מין ולקפיד לתת שתן ! בהצלחה

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה