שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/04/2013 | 16:39 | מאת: ליאת

שלום, אני סובלת מ טפיל blastocystis hominis ורוצה לנסות לקחת כמוסות שום. שמעתי ששום עלול לגרום לירידה בלחץ הדם ובכולסטרול ושניהם נמוכים אצלי. כמו כן, לשום יש השפעה מדללת דם ואני לוקחת רסיטל שכנראה גם לה יש השפעה מסויימת של דילול דם. האם ניתן בכל זאת לקחת את הכמוסות? תודה מראש.

ליאת שלום, השום מסייע בחיזוק מערכת החיסון ואיזון הכולסטרול בצורה טבעית ואכן יש לו השפעה מדללת דם במידה מסוימת אך אין לו אינטראקציה עם הרסיטל. הייתי ממליץ לך לקבל יעוץ רוקחי/נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המותאמים לך באופן אישי בכדי למנוע אינטראקציות מיותרות בין התרופה לצמחים, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה