לרוקח אילן הניכבד שלום ,

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/03/2013 | 09:55 | מאת: ישראל

יש לי לעיתים לחץ דם 90\140 ולפעמים יותר. לאחרונה אובחנה אצלי ערמונית מוגדלת שפירה כ55 גרם. אפשר לקחת את ה'פרוקסה קייר' ? לבקש שיכינו לי פורמולה ייחודית? תודה.

ישראל שלום, כפי שאני תמיד ממליץ חשוב להתאים את הטיפול הטבעי לכל מטופל בהתאם למצבו הפיזי והנפשי, כמו כן יש להתאים את התזונה הנכונה לכל אחד לפי מצבו לחיזוק המערכות החלשות. ניתן בהחלט לסייע לך גם בנושא לחץ הדם וגם בנושא הפרוסטטה על ידי יעוץ טבעי, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה