דלקות אוזניים חוזרות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

21/01/2013 | 10:34 | מאת: ליה

שלום, בני בן 4 וסובל מדלקות אוזניים חוזרות כשהטיפול שהרופאה נותנת בדר"כ היא אנטיביוטיקה. הבעיה היא שאני ממש לא רוצה יותר שהוא יקח אנטיביוטיקה ומעבר לזה אני שמה לב שהאנטיביוטיקה יעילה לתקופה ושוב זה חוזר אבל מצד שני אני לא רוצה שיסבול - האם יש דרך נוספת לטפל בדלקות האלו? האם יש דרך למנוע אותן?

ליה שלום, ניתן לסייע לבנך על ידי יעוץ רוקחי/טבעי הכולל תזונה נכונה לחיזוק מערכת החיסון וצמחי מרפא המסייעים במניעת שפעת והצטננות בצורה טבעית, בתור עזרה ראשונה, הייתי ממליץ לך לתת לבנך טיפות הומיאופטיות הנקראות R-6 JUNIOR ו R-49 JUNIOR ניתן לקחת 5 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לפני האוכל, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן.

24/01/2013 | 09:18 | מאת: שירן

ועם ניסיון אישי של הדלקות האלה, גם אני לא מחבבת אנטיביוטיקה ונמנעת מלקחת את זה. מה שכן, יש מלא מוצרים טבעיים שיכולים לעזור לטיפול הדלקת אוזניים ושלא יחזרו. בנוסף למה שהרוקח כתב לך, לי המליצו על תוסף בשם ביו בליס קיד שיש אותו לסופהרב והוא מטפל בדלקות אוזניים ומונע אותם בעתיד.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה