תרופות לדלקת מעיים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

04/01/2013 | 11:15 | מאת: רינה

הייתי רוצה להתייעץ לגבי טיפול דלקת מעיים. האם עדיף לקחת מה שרופא גסטרו המליץ (asacol) או מה שמצאתי בחנות טבעית: פרופרג'יל. הבנתי שלאסקול יש תופעות לואי של התתסה בבטן וגם ככה יש לי כאבי בטן. האם ידוע אם לפרופרג'יל יש תופעות לואי והאם זה עוזר?

רינה שלום, ראשית כל חשוב להיוועץ ברופא המטפל כיוון שהוא בדק אותך ומצא לנכון להמליץ לך על הטיפול התרופתי הנ"ל. ניתן לשלב בנוסף גם טיפול טבעי אך זאת לאחר יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא אשר מותאמים אישית לפי המצב הפיזי והנפשי של המטופל/ת, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה