תחליף צמחי מרפא לליפיטור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

03/12/2012 | 20:25 | מאת: יסמין

שלום, הרופא רשם לי ליפיטור להורדת כולסטרול. אני לא מעונינת בתרופה קונבנציונלית, אלא בצמחי מרפא כתחליף. אלו צמחי מרפא מתאימים להורדת כולסטרול LDL?

יסמין שלום רב, ניתן בהחלט לסייע לך באיזו רמות הכולסטרול והשומנים בצורה טבעית אך לשם כך יש צורך באיבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא לחיזוק המערכות החלשות(כבד, לבלב, כיס מרה, מערכת העיכול וכדומה). אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב וחג חנוכה שמח, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה