שמרי בירה של סולגאר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/10/2012 | 16:42 | מאת: אבי

האם שתיית קפה (נמס) מונעת ספיגה טובה של הויטמינים והחומצות הטובות שיש בשמרי הבירה? והאם שמרי בירה יכול לטפל בבעיה של תת פעילות של בלוטת התריס? תודה מראש

אבי שלום רב, שמרי הבירה מכילים ריכוז גבוה של ויטמינים ומינרלים מסוגים שונים וספיגתם בגוף מצוינת אך אני לא ממליץ לקחת אותם ביחד עם שתיית קפה, כיוון שהקפה מפריע לספיגת ויטמינים ומינרלים בגוף וגורם לחומציות בקיבה ולתופעות לוואי שונות, אם הוא נצרך בכמויות גדולות. לגבי פעילות בלוטת התריס, לא ידוע לי על שימוש בשמרי הבירה למטרה זו. יש חשיבות גדולה לתזונה הנכונה ולשילוב של צמחי מרפא לאיזון הורמונלי ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ במומחה בתרופות וצמחי מרפא בכדי להתאים לך את הטיפול המדויק, שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה