נורמלדם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/10/2012 | 17:16 | מאת: דנינו

שמי דני ואני רוצה להתחיל לקחת את התרופה הטבעית נורמלדם להורדת הלחץ הדם שלי שהוא 160 על 90 אני לוקח קבוע נרמלול 50 מילגרם ולא עוזר לי בהורדת הלחץ הדם שלי אני מאוד חושש ליטול את התרופה נורמלדם כיוון שלא מצאתי מקום אחד ברפואה הרגילה שמשבח את התרופה חוץ מרפואה הטבעית אני בן 53 נשוי פלוס שתי ילדים נשואים כבר ואני טיפוס מאוד לחוץ ולא רגוע בכלל הטלפון שלי הוא 0523947412

16/10/2012 | 09:08 | מאת: אורית

דנינו שלום, נורמלדם היא למעשה תערובת של צמחים שונים אשר יש להם תכונות של הורדת לחץ דם. מניסיוני עם מטופלים הכמוסות יעילות והשפעתם עדינה מאד מבחינת תופעות לוואי כך שאם התרופה לא עוזרת כדאי לנסות. כדאי גם לפנות לרופא שיתאים לך תרופה אחרת. כמו כן כדאי לשמור על אורח חיים ותזונה בריאים: הפחתה במישקל, הפחתה בשומנים רווים ונתרן, פעילות גופנית ועוד.

שלום רב, לא ידוע לי לגבי המוצר הנ"ל ובכל מקרה יש חשיבות רבה להתאמה אישית של הטיפול הטבעי לכל מטופל לפי מצבו הפיזי והנפשי והתרופות/צמחי המרפא שהוא נוטל בכדי למנוע אינטראקציות חשובות. ניתן בהחלט לסייע לך על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן יהילהתאים לך את התזונה הנכונה לך כולל צמחי המרפא ותוספי התזונה הנכונים למטרתך, אשמח לעמוד לרשותך גם בכך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

15/06/2013 | 21:52 | מאת: דנינו

שלום לכם העם ישנה דרך לגלות העם יש לי לחץ דם גבוע בלי לבצע בדיקה עם מכשיר פשוט מאוד אני נחלץ מאוד מהבדיקה ותוצאה היא שלחץ מראה גבוע מהמותר אני מטופל בכדורים נורמלול 50 מלגרם רוצה אני לקבל כלים נוספים בהורדת לחץ הדם ברפואה המשלימה

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה