תחליף ריטלין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/09/2012 | 20:28 | מאת: איה

בקרוב מתוכננים לימודים באוניברסיטה בעבר נטלתי ריטלין שסייע מאוד לקשב ולציונים גבוהים, בלעדיו אני חצי בנאדם (ואולי אפילו פחות מזה...)- אבל יצר מאידך מצב חרדתי דרוך ובלתי נסבל לאורך הזמן. איזה תחליף טבעי ניתן לקחת באופן אפיזודי (2-3 בשבוע כמספר פעמי הלימוד) שיכול להביא לתוצאות קוגניטיביות משמעותיות תוך כדי נטילתם ולא בהכרח כפועל יוצא של השפעה מצטברת אך ללא תופעות הלואי? אני נוטלת אומגה שלוש משמן צ'יה וכן ג'ינקו בילובה ולא היתה שום השפעה מיטיבה. תודה

איה שלום רב, ניתן לסייע לך על ידי יעוץ טבעי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא למטרות שציינת ולשיפור הריכוז והזיכרון ללא תופעות לוואי, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה