מומיו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/08/2012 | 12:29 | מאת: ע

שלום, יש לי פאסיטיס פלנטרית, דלקת, ספליט של הגיד הפרונטאלי וקרע ברצועה. שאלתי - האם טוב לי לקחת מומיו כדי לרפא תחלואי אלו? האם יש התנקשות בינו לבין דברים שאני לוקחת- אומגה ויטמין b12, d וסידן? אשמח לתשובתך המהירה יום טוב.

ע. שלום רב, אין מניעה לשלב את המומיו בטיפול הטבעי. המומיו מצוין באיחוי רקמות ומניעת דלקות וכאבי שרירים ופרקים בצורה טבעית וללא תופעות לוואי. הייתי ממליץ לך בנוסף לקחת טיפות הומיאופטיות הנקראות טראומיל, יש לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לפני הארוחה, שבוע טוב וחודש מצוין, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה