תוספים לעייפות ותשישות כרונית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/08/2012 | 14:49 | מאת: אור

ברצוני לברר לגביי תוספים שהומלץ לי עליהם לעייפות ותשישות כרונית (CSF ופיברומיאלגיה מזה כעשר שנים) שחשוב לי לציין שבשנה וחצי האחרונות אני נוטלת כדורי פרוביג'יל (בחודשיים האחרונים עליתי לשני כדורים ביום) ולצערי העייפות והישנוניות החמירו נורא. האם תוסף SAME יכול להועיל לי ובנוסף שמעתי על קריאטין ואני חוששת להשתמש באופן לא נכון ואחראי ואשמח להכוונה ובכלל על כל דבר שיכול לעזור לי לתפקד.

אור שלום רב, ישנו טיפול טבעי מיוחד לפתרון העייפות הכרונית ומנסיוני עם הרבה מטופלים\ות ניתן בהחלט לסייע בפתרון מהיר של התשישות ולהחזיר לגוף את האנרגיה, המרץ והחיוניות החשובים מאוד לתפקוד כל המערכות בגוף. ישנם צמחי מרפא מצוינים המספקים אנרגיה ומונעים עייפות וחולשה כרונית כגון: ריישי, אוניה דה גאטו, אסטרגלוס, מאקה, גוטו קולה וכדומה אך יש להתאים את הפורמולות באופן אישי לכל מטופל לפי מצבו הפיזי והנפשי. חשוב ביותר לדעת מה המקור לעייפות הכרונית ואת זאת ניתן לדעת על ידי איבחון אירידיולוגי מדויק, שלאחריו ניתן להתאים לך תזונה נכונה לחיזוק הגוף כולל צמחי מרפא יחודיים המחזקים מאוד את כל המערכות החלשות ומספקים אנרגיה פיזית ונפשית בצורה טבעית וללא תופעות לוואי, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה