מה זה איבחון אירידיולוגי ?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/07/2012 | 09:53 | מאת: ריבה

קראתי בתשובתך למטה שאתה ממליץ על איבחון אירידיולוגי, מה זה והיכן עושים אבחון כזה? קיבלתי מהרופאה שלי תרופה מסוג רסיטל, ויש קצת תופאות לואי, ראיתי שהיפריקום דומה לתרופה, אבל אולי גם פסיפלורה. איך להחליט?

ריבה שלום רב, האיבחון האירידולוגי זוהי שיטת איבחון לא פולשנית, בעלת נסיון של למעלה מ-200 שנה ועוסקת באיבחון דרך קשתית העין. כלומר, דרך הסתכלות עם זכוכית מגדלת/מצלמה ניתן בהחלט לזהות את כל האיברים של גוף האדם ובכך לדעת אילו איברים חלשים ולטפל בשורש של הבעיה במקום רק בסימפטומים. על ידי כך, ניתן גם לטפל בבעיות קיימות במהירות וביעילות כיוון שעולים על השוש של הבעיה ובנוסף אף ניתן למנוע מחלו בעתיד כיוון שמזהים את הנטייה למחלות שקיימת אצל כל מטופל/ת ועל ידי חיזוק המערכות החלשות בגוף אנו מונעים את היווצרות המחלות בעתיד. זוהי החזיבו הגדולה של האירידיולוגיה, בזיהוי החושלות של כל בן אדם מלידה(פיזית, נפשית, רגשית ומנטלית), וחיזוק המערכות הזקוקות לחיזוק כלומר רפואה מונעת. לגבי התאמת הטיפול הטבעי עבורך, הייתי ממליץ לך להגיע לאיבחון אירידיולוגי מדויק בקליניקה שלאחריו, ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא מצוינים לחיזוק מערכת העצבים ולשיפור מצב הרוח כמו גם לאנרגיה, חיוניות ושמחת חיים. אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה