שאלה לגבי דקל ננסי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/05/2012 | 11:17 | מאת: מודאג

רציתי לשאול אם לדקל ננסי יש תופעות לוואי כמו לפרופסיה, לקחתי תקופה פרופסיה ועשה לי תופעות לוואי והחלטתי להפסיק, רציתי לנסות דקל ננסי אבל הבנתי שהוא גם משפיע על הDHT ואולי הוא עלול לגרום לאותם תופעות לוואי?אשמח לשמוע דעתך בנושא... האם לרפואה המשלימה יש עוד פתרונות לנשירת שיער גברית?

שלום רב, למיטב ידיעתי לדקל הננסי אין תופעות לוואי ובטח שלא כמו לתרופות. בכל מקרה, אני ממליץ להגיע לקליניקה ולעבור יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המחזקים את שורשי השיער בצורה טבעית וללא תופעות לוואי, שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה