מומיו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

17/05/2012 | 07:04 | מאת: דורית

זקוקה לתשובה בדחיפות לגבי האם ניתן לקחת מומיו לאחר ניתוח השתלת מסמר בטיביה בשילוב עם קלקסן. תודה.

דורית שלום רב, למיטב ידיעתי לא מומלץ לשלב את המומיו עם זריקות אלו בגלל שהמומיו עשוי לדלל את הדם ולהשפיע על התרופה, שבוע טוב ובריא, אילן.

03/06/2012 | 20:45 | מאת: סנדי

שלום.רציתי לדעת האם מומיו יעיל לבת 45,מאובחנת עם סרטן שד מולטיפוקלי. האם יש התנגשות עם צמחי מרפא מהרפואה הסינית? ומה בדבר יעילות הצמח השני?ברוסית נקרא גם"קראסניה צ'ופקה".תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה