ויטמין B3

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/04/2012 | 21:59 | מאת: קרן

שלום, האם אפשר לקחת ניאצינמיד במינון גבוה בזמן שנוטלים תרופות פסיכיאטריות ו/או תרופות נגד פרכוסים, כמו טריל (Carbamazepine)?

קרן שלום רב, ישנה אינטראקציה בין 2 התרופות שציינת והיא העלאת ריכוז הטריל בדם ובכך ייתכנו תופעות לוואי מוגברות של התרופה. הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול. כמו כן, לכל מי שנוטל/ת את התרופה הנקראת טריל מומלץ שלא לצרוך מיץ אשכוליות ו/או לאגול אשכוליות בזמן הטיפול בגלל תופעות לוואי מוגברות של התרופה, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה