סטיביה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/04/2012 | 17:15 | מאת: סנדי

שלום, איזו צורה של סטיביה הכי מומלצת/ בריאה/ עם פחות טעם לואי: חליטת תה אבקה נוזל עלים חיים שמגדלים בעציץ והאם נכונה הטענה שיש משהו רעיל בצמח הזה? איזה חומר פעיל יכול להיות רעיל? תודה

סנדי שלום רב, אני ממליץ לך על טיפות של סטיביה כיוון שכך הספיגה טובה יותר ואין צורך להכין חליטה, לא ידוע לי על רעילות של הצמח או תופעות לוואי שלו ולדעתי אין לו כאלו. אני ממליץ תמיד להשתמש בצמחי מרפא בצורתם היבשה ולא הטריה כיוון שכך הם עברו בדיקות מיקרוביולוגיות ואין בהם חרקים או פטריות. שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה