דקל ננסי במקום פרופסיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/03/2012 | 23:23 | מאת: מקריח

רציתי לשאול האם אחרי נטילה של שנים של פרופסיה עקב תופעות לוואי אפשרי להחליף לטיפול בנשירת שיער לדקל ננסי? קראתי בלא מעט מקורות כי הוא גם חוסם DHT והתופעות לוואי שלו פחותות מהפרופסיה... האם לדעתך שווה לנסות במקום או שאני עלול לאבד את כל התוצאות שהשגתי במהירות? האם אפשר אולי להפחית במינון לחצי כדור פרופסיה ולהוסיף דקל ננסי ויפחתו תופעות הלוואי?

שלום רב, לגבי הפרופסיה, כמו לכל תרופה, יש לו תופעות לוואי בגלל הפחתת ייצור הטסטוסטרון ולכן הייתי מליץ לך לשלשב בטיפול צמחי מרפא המחזקים את שורשי השיער באופן טבעי. ישנם מוצרים טובים המחזקים את השיער ומונעים נשירה כגון HNS, רוטס HR וכדומה וכולם טובים, אך הייתי ממליץ לך לשלב טיפול נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא כגון: רוזמרין, סרפד, מרוהה ועוד המשפרים את אספקת הויטמינים והמינרלים החיוניים לבריאות השיער, לגבי הדקל הננסי תוכל לנסות כדור אחד ליום, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא וחג שמח, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה