תרופה טבעית לגמגום קל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/03/2012 | 15:11 | מאת: לורנס

אני בן 34, בריא, נשוי + 1, יש לי גמגום קל המתאפיין במצבים מסויימים, כגון הרצאה בפני קהל, שיחה טלפון, דיבור מול קהל, וכו' ..., השאלה : האם יש תרופה טבעית בתחום הרפואה המשלימה שאתה יכול להמליץ עליה בעניין הזה שתוכל לעזור ולהפחית את מצבי החרדה בנוגע לדיבור ללא תופעות לוואי ותודה מראש.

לורנס שלום רב, כפי שאני תמיד טוען, יש קשר ישיר בין הגוף לנפש המתבטא במצבים בריאותיים שונים ולכן חשוב לעשות איבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתו יהיה לדעת מה הסיבה האמיתית לגמגום (מערכת עצבים, מערכת הורמונלית וכדומה). לאחר האיבחון ניתן יהיה להתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים רבות בחיזוק המערכות החלשות ועל ידי כך לפתור את בעיית הגמגום בצורה טבעית, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא וחג שמח, אילן. 0528077713

29/03/2012 | 09:46 | מאת: לורנס

האם גאבא יעזור במקרה הזה, האם כדאי לקחת גאבא ...

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה