" תרופות" לדלקת במפרקי האצבעות ידיים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/03/2012 | 07:30 | מאת: ישראל

מבקש לקבל שמות של תרופות היכולות לעזור לדלקות במפרקי האצבעות בידיים כדוגמת אנגיוסן, ארקופיטום, מורינגה. ואם יש בעיה בשילוב של כמה "תרופות" כאלו.

ישראל שלום רב, ניתן בהחלט לסייע לך בטיפול בדלקות הפרקים על ידי יעוץ נטורופטי מתאים הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא מצוינים המונעים כאבים ודלקות בצורה טבעית וללא תופעות לוואי. מבחינה תזונתית מומלץ לא לאכול מוצרים המכילים חומצות שומן המעוררות דלקת כגון מזון מטוגן ושומני(בשר אדום וכדומה), ומנגד לצרוך כמה שיותר מזון המכיל חומצות שומן חיוניות מסוג אומגה 3 המסייעת בהורדת הדלקתיות בגוף. ישנם גם צמחי מרפא טובים, תוכל לקבל פורמולה במסגרת טיפול. מאוד חשוב שהתזונה תהיה טבעית אם ירקות ופירות טריים ולא מעובדת עם נטייה למזונות עשירים בויטמינים ומינרלים. כורכום וג'ינג'ר הם צמחי מרפא נוגדי דלקת שיכולים מאוד להקל על הפרקים הכואבים. עם שניהם אפשר גם לעשות קומפרסים על האזור הכואב עם רטיות חמות. לגבי צמחי המרפא ישנם צמחי מרפא מצוינים לטיפול בדלקות פרקים כגון: הרפגו, אוניה דה גאטו, אסטרגלוס ועוד. ניתן לקרוא עוד על צמחי מרפא מצוינים אלו באתר www.alternativypharmacy.com שבת נהדרת, אילן. 0528077713

26/03/2012 | 08:13 | מאת: מיכה

אכן מורינגה מוריד דלקות וכאבי מפרקים. המורינגה מדכא את ה- cox2 שהוא האנזים המעודד דלקות ולכן הערכים של crp ו- esr יורדים לנורמה

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה