הידוק שיניים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

21/03/2012 | 08:23 | מאת: שגית

רופא השיניים איבחן לי שכנראה אני חורקת או מהדקת שיניים. ממה זה יכול לנבוע? איך מטפלים בזה בצורה טבעית? מה הם הסיבות לכך? האם ניתן להירפא מכך?

שגית שלום רב, התופעה שאת מציינת מוכרת היטב וניתנת לפיתרון טבעי. ככל הנראה היא נובעת מעודף מתח וסטרס המקשה את השרירים באיזור הפה ואת כיווץ החניכיים ולכן ניתן לקחת צמחי מרפא המסייעים בחיזוק מערכת העצבים והורדת רמות המתח הגבוהות ובכך להפיג את הסטרס ולמנוע את חריקות השיניים. הייתי ממליץ לך על צמחי המרפא הבאים: פסיפלורה, סקוטלריה, הומולוס, מליסה וכדומה. אני ממליץ לך על פורמולה טבעית הנקראת B-COOL, יש לשתות 30 טיפות ברבע כוס מים או מיץ פעמיים ביום לאחר הארוחה. תוכלי לקרוא עוד על צמחי המרפא הללו באתר www.alternativypharmacy.com שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה