גינסנג סיבירי או אסיאתי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/02/2012 | 12:15 | מאת: שגית

שלום, ברצוני לברר המ עדיף ג'נסנג סיבירי או אסיאתי לשיקום בלוטות יותרת הכליה, הכוונה לטיפול נגד מתח וסטרס וחריקת שיניים, למי יש השפעה חזקה יותר? והאם ניתן לצורך עם רמוטיב? והאם ניתן לצרוך ללא הפסקה לתקופה קצרה?

שגית שלום רב, לחיזוק האדרנל (בלוטת יותרת הכליה), יש צורך בתזונה ייחודית ובפורמולות צמחי מרפא הכוללות מספר צמחים כגון: הג'ינסנג הסיבירי, ריישי, אסטרגלוס, מאקה וכדומה. מדובר בצמחים אדפטוגניים המתאימים את עצמם למצב הפיזי והנפשי של המטופל ולכן אני ממליץ על איבחון אירידיולוגי בכדי להתאים לכל מטופל את הטיפול הטבעי לפי מצבו. כמו כן, חשוב לקבל יעוץ טבעי ממומחה לתרופות ולצמחי מרפא בכדי למנוע אינטראקציות בין תרופות לצמחי המרפא. אין מניעה לקחת את צמחי המרפא גם לתקופה ממושכת לחיזוק הורמונלי, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה