ריטלקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/02/2012 | 10:37 | מאת: Dodo

לרוקח שלום, פנו אלי טלפונית (וגם קצת הטרידו) מחברה שמייצרת תכשיר בשם ריטלקס. אמרו שהתכשיר יעיל לטפול בהפרעת קשב ורכוז, אצל ילדים ומבוגרים. האם אתה מכיר את המוצר? מה דעתך עליו? האם הוא עוזר? תודה, דודו.

דודו שלום, המוצר מוכר לי והוא טוב אך אני תמיד ממליץ לקבל יעוץ נטורופטי ישיר בקליניקה כיוון שלא לכל אחד הצמחים הללו מתאימים ויש חשיבות רבה להתאמה אישית של צמחי המרפא בכדי למנוע אינטראקציות עם תרופות ולשפר את הטיפול הטבעי. ישנה פורמולה מצוינת הנקראת B-SMART המכילה את צמח הבקופה וצמח המאקה כמו גם צמחים חשובים נוספים המשפרת מהר וביעילות את הריכוז והזיכרון בצורה טבעית וללא תופעות לוואי. מנסיוני עם הרבה מטופלים ניתן בהחלט לשפר את כל יכולות המוח כולל החשיבה והמיקוד על ידי תזונה אישית וצמחי מרפא אלו. תוכל לקרוא עוד על צמחים אלו באתר: w.alternativypharmacy.com שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה