רטלקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/02/2012 | 14:44 | מאת: שושנה

האפ ידוע לך על התרופה הטבעית רטלקס האם היא מותרת לשימוש ובאיזה מינון ואם אכן יש שימוש מה אחוז ההצלחה?

שושנה שלום רב, לפי מה שקראתי הריטלקס היא פורמולה טובה אך לא ידוע לי על אחוזי ההצלחה שלה. מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים בנושא הקשב וההתנהגות כולל הריכוז והזיכרון, יש חשיבות רבה להתאמה אישית של התזונה הנכונה לכל מטופל וכך גם לגבי פורמולות צמחי המרפא חשוב להתאימן לפי מצבו הפיזי והנפשי של המטופל. ישנם צמחי מרפא חשובים המסייעים רבות לשיפור הריכוז והזיכרון על ידי כך שהם מכילים ריכוז גבוה של ויטמינים ומינרלים כולל חומצות אמינו החשובים לתפקוד המוח ולשיפור המיקוד והחשיבה. הצמחים שאני ממליץ עליהם הם: בקופה, מאקה, מליסה,גוטו קולה וכדומה. עדיף לקחת כתמצית בטיפות כיוון שכך ספיגה טובה ומהירה יותר ומנסיוני עם הרבה מטופלים יש תוצאות מצוינות גם בנושא הקשב וההתנהגות וגם בשיפור הריכוז והזיכרון. תוכלי לקרוא עוד על צמחים נפלאים אלו באתר www.alternativypharmacy.com שבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה. 0528077713

15/02/2012 | 10:42 | מאת: Dodo

לנטורופת שלום, האם יש מחקרים המראים את יעילותם של צמחים כמו בקופה, מאקה, מליסה,גוטו קולה בטפול בהפרעת קשב ורכוז? ועוד שאלה: האם יש מחקרים המראים ששנוי בתזונה עוזר לטפול בהפרעת קשב ורכוז? איזה שנוי בתזונה יכול להועיל? תודה, דודו.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה