שילוב SAM-E ואשווגנדה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

09/02/2012 | 22:11 | מאת: סובל מסטרס חזק

רציתי לדעת האם יש בעיה עם שילוב של SAM-E ואשווגנדה? ומה לדעתך הצמח הכי יעיל לסטרס חזק וחרדות?קראתי רבות על האשווגנדה ואני מתלבט בינו לבין ההיפריקום לבין רודיולה... האם יש לך נסיון לגביהם?

שלום רב, למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין השניים. האשווגנדה מסייע בחיזוק מערכת העצבים וכך גם ההיפריקום(מונע דיכאון וחרדות) והרודיולה מסייעים בשיפור מצב הרוח והאנרגיה המנטאלית, אך נאי תמיד ממליץ להגיע ליעוץ נטורופטי כיוון שחשוב לבדוק אינטראקציות בין תרופות לצמחי מרפא לפני שממליצים על טיפול טבעי. כמו כן, במהלך הטיפול הטבעי ניתן להתאים תזונה אישית ופורמולות צמחי מרפא מצוינות כגון: צמח הבקופה, מאקה, מליסה, פסיפלורה וכדומה המסייעות רבות במניעת סטרס, מתח וחרדות בצורה טבעית ומספקות אנרגיה, מרץ וחיוניות ללא תופעות לוואי. ניתן לקרוא עוד על צמחי המרפא הללו באתר www. alternativypharmacy.com שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה