רימוטיב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

06/02/2012 | 12:21 | מאת: חן

אשמח לשמוע את דעתך לגבי הרימוטיב. האם הוא יעיל למצבי חולשה של מערכת העצבים? האם הוא יעיל כמו תרופה כימית? האם הוא מטפל גם במתח וסטרס

חן שלום, השימוש המרכזי של תמצית צמח ההיפריקום היא לטיפול בדיכאון, חרדה, ובהפרעות שינה. צמח מרפא זה נחשב כתרופה לכל דבר, ועל כן ההחלטה אם להתחיל בטיפול בהיפריקום צריכה להיעשות עם הרופא, אחרי איבחון מתאים, ותוך התחשבות בנטילת תרופות אחרות. מנסיוני עם הרבה מטופלים, ההיפריקום מסייע בחיזוק מערכת העצבים במצבים של מתח וסטרס אך יש חשיבות רבה גם לתזונה נכונה המחזקת את מערכת העצבים ומונעת סטרס. ישנם צמחי מרפא נוספים היעילים מאוד בחיזוק נפשי ולשיפור מצב הרוח, האנרגיה, המרץ והחיוניות בצורה טבעית וללא תופעות לוואי, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה