קווקאר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/02/2012 | 10:34 | מאת: סיגל

שלום אני אמא לשני ילדים בני 12,9 התגלה אצלם אסטאמה המאכל שלהם בבוקר הוא דייסת קוואר עם חלב ברצוני לדעת האם הקווקר הוא אלרגני? והאם הוא מתאים לחולי אסטאמה. תודה סיגל

סיגל שלום רב, ישנם מזונות רבים שעשוים לגרום לאלרגיה ולאסטמה בעיקר אצל ילדים ולכן חשוב לשים לב לאיזה מזונות הילדים שלך רגישים יותר ועל ידי כך להחליף את אותם המזונות הגורמים לגירויים במערכת הנשימה בכאלו שאינם גורמים לתופעות כאלו. מנסיוני העשיר עם הרבה מטופלים ניתן בהחלט על ידי יעוץ נטורופטי להתאים להם תזונה אישית ובכך למנוע את האסטמה בשילוב של צמחי מרפא מצוינים הידועים בפעילותם המהירה בטיפול ובמניעת האסטמה כגון: ורבסקום, ורבנה, אוניה דה גאטו וכדומה. השימוש בצמחי מרפא משפר פלאים את מצב מערכת הנשימה והריאות ובכך ניתן למנוע את הצורך בסטרואידים ובתרופות אחרות והעיקר ללא תופעות לוואי. תוכלי לקרוא עוד על צמחי המרפא הנפלאים הללו באתר www.alternativypharmacy.com אשמח לעמוד לרשותך, שבת נהדרת, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט מומחה. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה