אפקסור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/01/2012 | 18:06 | מאת: טוני

אני משתמש באפקסור 150 מ"ג , קשה לי לגמור בסקס ולאחר מכן רק לאחר מאמץ מרובה,(כשאני בבית מאונן יש לי גם שפיכה יותץר מהירה אבל לא כמו בזמן הסקס) אני חייב לציין שלא תמיד זה קרה לי . האם זה קשור לדעתכם בתרופה? האם איקסל עם פחות תופעות לוואי?

טוני שלום, ככל הנראה לתרופה יש תופעות לוואי המשפיעות עליך בצורה שציינת ומחלישות את האנרגיה המינית שלך. ניתן בהחלט לסייע לך על ידי יעוץ נטורופטי הכולל תזונה אישית וצמחי מרפא מצוינים המשפרים מאוד את האנרגיה המינית ומחזקים את כח הגברא בצורה טבעית וללא תופעות לוואי כגון: צמח הבקופה, המאקה, הגוטו קולה ועוד. תוכל לקרוא עוד על צמחי המרפא באתר: www.alternativypharmacy.com שבת נהדרת, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה