יעוץ בקשר לאלכוהול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/12/2011 | 19:55 | מאת: שלמה

שלום , רציתי להתייעץ איתכם בקשר לעיניין הבא . אני נוטל מספר תרופות (קומדין,אימורן,ופלקווניל) רציתי לשאול אותכם אם זה בסדר לשתות אלכוהול כמו בירה או משקאות חריפים יותר ? אם לא האם ניתן להפסיק באותו יום מסויים עם התרופות כדי לשתות אלכוהול בלי חשש גבוה . תודה מראש על העזרה .

שלמה שלום, לא מומלץ לצרוך אלכוהול ביחד עם התרופות הנ"ל. לא הייתי מליץ לך להפסיק עם התרופות כיוון שאלו תרופות חשובות ויש לקחתן באופן קבוע, שבוע טוב וחג חנוכה שמח, אילן.

21/12/2011 | 12:31 | מאת: שלמה

תודה רבה לך אילן . שבוע טוב וחג שמח גם לך .

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה