ס?רא?פ?פ?טא?ז או נאטוקינאז או שניהם ביחד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

15/12/2011 | 18:23 | מאת: עמית

יש לי טרשת עורקים קלה,אני לא מוכן לקחת סטאטינים הם גומרים לי על השרירים והאספירים עושה לי גסטריטיס, בקריאה באתרי בריאות שני המוצרים שבכותרת נשמעים כפתרונות מצויינים(עשיתי גם שינוי תזונה משמעותי)לדילול דם וטרשת,האם רק אחד מהם ואיזה עדיף או שמע שניהם, אני לא לוקח תרופות

עמית שלום, לגבי 2 האלטרנטיבות יש לבדוק דברים נוספים לפני שניתן להמליץ עליהם. ניתן בהחלט לסייע לך בנושא הטרשת וגם במניעת כולסטרול ובעיות במערכת העיכול אך לשם כך יש לבדוק פרמטרים נוספים בקליניקה ולכן לאחר יעוץ רוקחי/נטורופטי אוכל להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא אשר משפרים מאוד את המצב הפיזי והנפשי ללא תופעות לוואי, אשמח לעמוד לרשותך, שבוע טוב ובריא, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה